Uncategorized

Showroom-ul Delta Studio s-a redeschis intr-o noua locatie

Delta Studio, furnizor de concepte și soluții complete pentru amenajări de interior, își propune să devină cea mai inteligentă alternativă și pe piața din Constanța, prin deschiderea showroom-ului într-o nouă locație, pe str. Mircea cel Bătrân nr. 118.
Noul showroom din Str. Mircea Cel Batran, Nr. 118A, etaj 1
Noul showroom din Str. Mircea Cel Batran, Nr. 118A, etaj 1
Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare, Delta Studio oferă concepte complete ce integrează designul, realizate de echipa proprie de arhitecți de interior și adaptate specificului fiecărui spațiu, cu un portofoliu de produse de top de la producători atent selecționați și cu servicii suport (proiectare, instalare, garanție, service). Noul showroom de 200 mp cuprinde o selectie esențială de concepte și soluții pentru amenajări de interior: gresie și faianță, mozaic, parchet, mobilier, obiecte sanitare, baterii și nu numai.

Prin sloganul „amenajări inteligente” Delta Studio își propune să fie cea mai bună opțiune atât pentru clienții de lux cât și pentru cei care dispun de bugete mai reduse, însă își doresc o amenajare deosebită, în acord cu cele mai moderne tendințe în design și tehnologie:

„Noi nu vindem produse, ci concepte de amenajare interioară în acord cu ultimele tendințe în design și tehnologie, atent studiate și optimizate, în așa fel încât să corespundă atât cerințelor estetice și funcționale specifice fiecărei amenajări, cât și să se încadreze în bugetul disponibil. Nu ne adresăm numai celor care sunt dispuși să facă investiții de amploare, ci tuturor celor care doresc să investească inteligent – adică să obțină maximul de valoare posibil raportat la volumul investiției pe care sunt dispuși să o facă. În viziunea noastră, o amenajare interioară inteligentă este o amenajare de excepție, prin design și calitate, obținută la un cost surprinzător de accesibil. Indiferent cât de redusă se dorește a fi investiția, criteriul valorii trebuie să primeze, prin alocarea inteligentă a resurselor.” Dragoș Bonea, Director General

Delta Studio este în același timp unul dintre cei mai importanți susținători ai designului de interior și a producției de obiecte de design realizate în România realizând acțiuni de promovare prin toate canalele de care dispune (participarea/organizarea de expoziții, editarea de albume, prezență puternică în mediul on-line, organizarea de vizite tematice în țările cu tradiție: Italia, Spania etc.), având o strânsă colaborare cu universitățile și organizațiile profesionale (OAR, UAR etc.).

La evenimentul de lansare din 21 septembrie au fost invitați arhitecți, designeri de interior, dezvoltatori imobiliari și colaboratori. Seara a debutat cu un scurt istoric al companiei și a continuat cu discuții despre piața amenajărilor de interior, evoluția companiei și susținerea designului interior pe piața din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *