Uncategorized

Echipeaza-ti bucataria localului in mod corespunzator

Nu e deloc simplu sa ai un local in care prepari mancare pentru clienti, indiferent daca vorbim de restaurantul unui hotel de 4 stele sau de un fast food de la colt de strada. E drept ca lucrurile sunt foarte complicate la restaurant, insa, nici la un fast food nu e prea simpu.

Atunci cand lucrezi cu mancare trebuie sa indeplinesti anumite standarde de igiena pentru a putea functiona si sa ai toata echipamentele necesare pentru a livra clientilor preparate cat mai gustoase si sanatoase.

In cele ce urmeaza vom vorbi putin despre cateva echipamente pe care le poti vedea cam in orice local de acest fel.

In primul rand nu poate lipsi un spalator inox. Mereu vor fi ustensile si echipamente de spalat, vesela si multe alte obiecte. Spalatorul trebuie sa fie suficient de mare pentru volumul zilnic de lucruri spalate.

Apoi, conteaza foarte mult sa ai si o hota inox. Din moment ce gatesti fel si fel de preparate nu cred ca ai vrea sa se amestece o multime de mirosuri. In plus, lipsa hotei duce la un grad ridicat de umezeala si prin urmare poate aparea chiar si igrasia.

In multe localuri exista si carucioare pentru farfurii. Acesta sunt foarte utile pentru strangerea farfuriilor de pe mese si pentru transportul lor catre locul destinat spalarii sau aruncarii, dupa caz.

Si mobilierul din orice local de acest fel trebuie ales cu grija. Daca vrei mobila care sa reziste in timp, sa isi pastreze forma cat mi mult si care sa fie usor de curatat si de intretinut, alege mobilier inox. Magazinele de profil sunt pline de tot felul de mese, rafturi, dulapuri si multe alt piese de mobilier.

Cauta tot ce e mai bun pentru localul tau astfel incat serviciile pe care le oferi sa fie la cele mai inalte standarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *