Uncategorized

Odu.ro – Diversitate si profesionalism prin servicii complete pentru montare acoperis verde pret avantajos

Cresterea populatiei si procesul de urbanizare influenteaza dramatic suprafetele verzi, acestea fiind inlocuite de ansambluri rezidentiale si alte constructii, necesare pentru dezvoltarea oraselor.
acoperis verde pret avantajos – odu green roof
acoperis verde pret avantajos – odu green roof
Numeroase tipuri de sisteme acoperis verde pret avantajos pentru proiecte de viitor sunt realizate in conformitate cu standarde de exceptie promovate de firme precum Odu Green Roof .

In acest context, se cauta permanent solutii pentru combaterea efectelor negative pe care absenta si reducerea vegetatiei o provoaca asupra calitatii aerului, temperaturilor ridicate din timpul verii si alte repercusiuni care ne afecteaza calitatea vietii si, implicit, sanatatea.

Acoperisurile verzi reprezinta un concept implementat de multi ani in tarile dezvoltate, reprezentand o solutie optima care indeplineste atat functiile de imbunatatire si de stabilizare si purificare a aerului, cat si cele estetice, aducand totodata multe alte beneficii.

Odu – Solutii inteligente si optiuni diversificate

Activand in acest domeniu de peste 10 ani, compania Odu isi propune solutionarea pe termen lung a problematicii create de reducerea spatiilor verzi, in favoarea constructiilor masive ce au luat amploare in ultimii ani.

Eficienta acoperisurilor verzi depaseste cu mult perspectiva estetica, acestea avand un efect reconfortant si relaxant, aducand culoare unor spatii neutilizate in alta maniera.

Drept urmare, montarea acoperisurilor verzi nu implica reducerea unor spatii ce au alta utilizare, ci completeaza armonios aspectul general al cladirii, indiferent de tipul de acoperis sau arhitectura acestora.

Principalele tipuri de sisteme acoperis verde pret avantajos pentru proiectele tale

Consultantii Odu Green Roof sunt specialistii care vor identifica, analiza si verifica spatiul pe care doriti sa-l acoperiti cu vegetatie, pentru oferirea celei mai potrivite solutii, in functie de variabilele analizate.

Viziunea clientilor si proiectele acestora sunt personalizate, in conformitate cu aplicatiile, echipamentele si accesoriile necesare.

Principalele tipuri de acoperisuri verzi:

– Acoperis extensiv usor;

– Acoperis extensiv ultrausor;

– Acoperis verde extensiv cu retentie de apa;

– Acoperis verde intensiv tip gradina;

– Acoperis verde intensiv tip peisaj;

– Acoperis tip deck cu acces pietonal;

– Acoperis verde biosolar cu panouri solare.

Descopera efectele uimitoare datorate vegetatiei asigurate de acoperisurile verzi

Cheltuielile intiale pentru crearea unui spatiu verde superior pot determina clientii sa opteze pentru servicii similare oferite la preturi mai reduse.

Dedicarea specialistilor firmei Odu, prin intermediul serviciilor de montare de cea mai inalta calitate, precum si a materialelor si plantele selectate cu grija, determina un pret corect care este justificat de rezultatul final, de care clientii se vor bucura multi ani de la instalare.

Beneficiile oferite de acoperisurile verzi sunt directe si indirecte, clientii aducand astfel beneficii mediului inconjurator, precum si comunitatii din care fac parte, insa beneficiile directe se refera la:

– Completarea esteticii cladirii;

– Costuri reduse pentru mentinerea unei temperaturi optime in interior;

– Extinderea duratei acoperisului de indeplinire a rolului sau.

Beneficiile pe termen scurt si lung si avantajele instalarii acoperisurilor verzi

– Costuri reduse de incalzire/racire a temperaturilor interioare

Din acest punct de vedere, recuperarea investitiei initiale va fi resimtita odata cu trecerea sezoanelor si reducerea costurilor de incalzire sau racire a temperaturii interioare, in functie de anotimp.

– Valoare adaugata cladirii

Prezenta vegetatiei pe acoperisul cladirilor determina mentinerea acestuia in stare intacta, protejand suprafata de razele UV si conditiile climaterice defavorabile. Acest lucru completeaza valoarea cladirii, mentinandu-i aspectul ingrijit.

– Purificarea aerului

Inmultirea acoperisurilor verzi in zonele urbane sporeste procesul de purificare a aerului, sustinerea ecosistemelor si imbunatatirea calitatii aerului respirat si, implicit, reducerea afectiunilor cauzate de aerul care contine CO2 si a altor gaze nocive in cantitati peste limitele acceptate.

– Reducerea temperaturii ambientale

Aerul sufocant din perioada sezonului cald afecteaza modul de viata, calitatea rutinei zilnice si starea noastra generala, astfel ca implementarea acoperisurilor verzi produce mai multe beneficii pentru sanatate si de ordin financiar si incepe sa se impuna drept o responsabilitate comuna, pentru comunitate si mediul inconjurator.

Proiectele realizate de specialistii Odu Green Roof pot fi vizualizate pe website-ul www.odu.ro alaturi de produsele si tehnologia utilizata pentru cele mai bune rezultate.

Date de contact

Pentru consultanta, intrebari suplimentare si alte detalii, contactati specialistii Odu:

Telefon: 0744 556 594

E-mail: office@odu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *