Comunicat de presa

Philips lansează noi monitoare elegante la IFA 2017

Philips 328E8QJAB5__ (2)
În cadrul ediției IFA 2017, MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, va prezenta noua gama de monitoare și tehnologii Philips: noi modele de diplay-uri curbate, tehnologia High Dynamic Range (HDR) ce oferă contrast și culori mai bune ca oricând, rezoluții cu o claritate 8K și soluții impresionante pentru profesioniști.

Linii curbate, culoare și divertisment
Gama de monitoare Philips 2017-2018 demonstrează angajamentul brand-ului față de design-ul curbat și reproducerea excepțională a culorilor. Modelele curbate, care vor fi prezentate la IFA 2017, vor varia de la diagonala de 27 inch până la cea de 49 inch. Monitoarele sunt echipate cu o gamă largă de caracteristici care să ofere o experiență extraordinară a culorii: modelele dotate cu tehnologia Ultra Wide-Color, Quantum Dot și HDR vor fi disponibile pentru vizualizare la stand.

Noi orizonturi: rezoluție 8K, conectivitate și ecrane multiple
Pe măsură ce 4K este îmbrățisat din ce în ce mai mult de mainstream, monitoarele Philips cu o rezoluție mai mare sunt acum la orizont: modelele 8K. Viitoarea rezoluție UHD de 8K are de două ori rezoluția verticală și orizontală a unui UHD de 4K, deci de patru ori mai mulți pixeli în total.
Design-ul lipsit de rame pe toate cele 4 laturi ale ecranului va fi un nou standard pentru următoarele game de monitoare profesionale Philips și etalează o înfățișare uniformă, făcându-le ideale pentru realizarea unui setup format din mai multe monitoare. În plus, majoritatea monitoarelor profesionale Philips vor fi echipate cu port USB-C, oferind funcționalitate completă de andocare și conectivitate generoasă pentru a se potrivi noilor computere și nevoilor unui mediu de lucru flexibil.

Detalii despre monitoarele Philips lansate la IFA:
Modelul Philips 436M6VBPAB, parte a gamei Philips Momentum, este un monitor cu o rezoluție 4K HDR și tehnologie Ambiglow, dedicat divertismentului și ideal pentru multitasking. Permite conectarea la USB-C și încărcarea simultană a PC-ului. În calitate de docking station, acest monitor poate fi conectat cu ușurință la orice tip de device – de la cele mai noi console de jocuri 4K până la unități performante folosite de designeri.

Monitorul Philips 328P8K are un design fără ramă uimitor, dispune de rezoluție 8K și un ecran cu diagonala de 32 de inchi. Monitorul este destinat persoanelor care petrec multe ore la birou. Astfel, cu ajutorul funcției Smart Ergo Base, monitorul poate fi ajustat pentru orice poziție iar funcționalitatea portului USB facilitează administarea tuturor perifericelor.

Philips 492P8 este un monitor UltraWide cu un superb design curbat, creat pentru utilizatori care realizează mai multe acțiuni simultane. Datorită diagonalei de 49 de inchi, acesta poate înlocui în totalitate nevoia a două monitoare de 27 de inchi. De asemenea, monitorul dispune de funcționalitatea portului USB-C, permițând conectarea la toate dispozitivele periferice și folosirea lui ca docking station, redând materiale video și audio printr-un singur cablu, timp în care laptop-ul se poate încărca.

Philips se află prezent la IFA în Hall 22.

Despre MMD:
MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *