Uncategorized

Piscina visurilor tale, doar cu Piscinepacific.ro!

Piscina este locul perfect în care ne simţim confortabil, răsfăţaţi şi plini de viaţă ori de câte ori căldura ne asediază. Oază ideală în timpul caniculei, locul ideal pentru o petrecere de zi sau nocturnă, piscina îţi oferă posibilitatea de a te bucura de viaţă la maxim. Piscinepacific.ro îi oferă fiecărui român oportunitatea de a descoperi beneficiile unei piscine, astfel ca în vara anului 2018 din ce în ce mai mulţi dintre noi să se bucure de propria-i piscină!
Constructor Piscine Pacific
Constructor Piscine Pacific
Cine este Piscinepacific.ro?

Cu o vastă experienţă în constructii piscine, de peste 20 de ani, Piscinepacific.ro este una dintre companiile de prestigiu care activează în zona Moldovei şi la nivel naţional. Se ocupă de montarea şi intalarea piscinelor publice, private, modulare, din lemn, fibră de sticlă, interioare şi exterioare, minipiscine, acoperişuri pentru piscine, mini-roboţi de curăţare, iluminat subacvatic, saune umede şi finlandeze şi multe altele. Oferim timpi de executare şi preţuri fără concurenţă, fiecare lucrare beneficiind de personal specializat, cu o experienţă bogată în domeniul amenajării piscinelor.

Cum poţi să beneficiezi de o piscină în 2018?

Piscinepacific.ro îţi oferă şansa de a-ţi pregăti piscina pentru vara viitoare încă de acum. Oferă-le specialiştilor noştri ocazia de a studia cu atenţie terenul unde va fi amplasată piscina (stabilire tip sol, grad de înclinaţie, design, etc.) şi de a stabili toate detaliile, raportându-se la parametrii tehnici corespunzători.

Excavarea gropii pentru piscină (durează 1-2 zile), armarea gropii cu fier beton şi instalarea tuturor ţevilor, a scurgerii şi a celorlalte accesorii, turnarea cuvei (durează 2 săptămâni), montarea tubulaturii şi tratarea betonului sunt operaţiunile care pot fi realizate încă de pe acum, mai ales că vremea este propice.

Restul lucrărilor (lucrările de finisare a cuvei, amplasarea elementelor electrice şi hidraulice, precum şi a căminului tehnic, lucrările de finisaj interior şi de placare) se pot realiza în perioada următoare sau în 2018. Orice soluţie ai alege, Piscinepacific.ro este pregătită să-ţi ofere piscine visurilor tale!

Cum pot intra în contact cu Piscinepacific.ro?

Ne poţi găsi în oricare dintre sucursalele noastre din Bucureşti (Bulevardul UNIRII 2 – SHOWROOM PACIFIC), Iaşi (ŞOSEAUA PĂCURARI 32) sau Bacău (Strada Hrisovului 2A) ori la telefon 0722.202.178. Sau vizitează-ne online la http://piscinepacific.ro/, unde ne poţi lăsa un mesaj cu ceea ce te interesează, iar noi îţi vom răspunde cu promptitudine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *