articole

Concediu Tenerife Spania

Spania este una dintre principalele destinatii turistice preferate de o multime de romani si este alegerea multora pentru a-si petrece concediul in statiunile turistice renumite ale tarii.
Cea mai importanta atractie turistica a Spaniei putem spune ca este Insula Tenerife, parte a arhipeleagului Insulelor Canare, fiind totodata si cea mai mare dintre acestea. Oferindu-le turistilor numeroase obiective care merita vizitate dar si peisaje impresionante pe malul Oceanului Atlantic, Tenerife este o zona turistica foarte indragita si in fiecare an peste 5 milioane de turisti viziteaza aceasta destinatie exotica.

Un concediu in Tenerife Spania poate fi alegerea potrivita pentru dumneavoastra si familia dumneavoasta. Numeroase hoteluri si complexuri hoteliere ii asteapta pe turisti cu ofere tentante si servicii de calitate pentru sejururi de 7 zile. Toate hotelurile sunt amplasate in apropierea plajelor asa ca nu va va lipsi in niciun moment privelistea Oceanului Atlantic.

Deopotriva, turistii pot vizita numeroasele obiective desemnate Patrimonii ale Umanitatii de catre UNESCO, locuri impresionante si magnifice precum Parcul National Teide si vulcanul Teide sau pot lua parte la Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife considerat al doilea ca marime la nivel mondial si declarat eveniment de interes turistic international. Acest lucru este cu atat mai usor pentru turisti incat anumite hoteluri dispun de serviciul rent-a car.

Insa nici cei care aleg sa ramana in apropierea hotelului nu vor duce lipsa de activitati deoarece multe hoteluri au dotari precum sali de fitness, terenuri de tenis sau squash, locuri de joaca pentru copii, centre SPA si piscine exterioare unde turistii se pot relaxa la lumina soarelui tropical, baruri si sali de biliard si tenis de masa iar in apropierea hotelurilor pot gasi o multime de magazine, centre comerciale si supermarketuri. Hotelurile dispun si de acces la internet si Wi-Fi si sali de conferinte pentru cei care, desi sunt in concediu, nu pot lasa munca deoparte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *