articole

Fericire suprema printre ceasuri de mana

Un  ceas de mana reprezinta un mecanism intr-o bijuterie. El are suflet, te tine strans de incheietura mereu, fiindu-ti alaturi la bine si la rau. Repertoar al amintirilor tale, el iti cronometreaza devenirile, succesele si aniversarile. Un ceas original face ca toate privirile sa se fixeze asupra ta si te plaseaza in centru atentiei si admiratiei celor din jur.

Tocmai de aceea intr-o zi ne-am hotarat sa petrecem cautand ceasuri dama.

Sa poposim la Ceasmania, a propus una dintre cele mai bune prietene! Veti vedea ca nu ne vom lasa duse usor din magazine, mai ales ca au la vanzare ceasuri originale de marca, la cele mai bune preturi, peste 1500 de modele pentru noi, femeile, reduceri masive de preturi si cupoane valorice.

-Parca as vrea si un ceas barbatesc sa nu ma simt vinovata ca aleg si cumpar numai pentru mine, am soptit.

Cele casatorite si cu copilasi au convenit ca trebuie sa caute ceasuri de mana pentru intreaga familie.

-Sa fie clar, doamnele-ntai, a spus Adela!

Ceas cu carcasa rotunda am avut si aveam chef de o schimbare. Le-am spus asta, iar ele, prietene bune au inceput cautarea colectiva pentru mine. Un cor alcatuit din trei glasuri care exclama in acelasi timp waw recomanda mai mult ca orice produsul. L-am gasit mai repede decat ma asteptam: Ceasul de dama GUESS TRIBECA W0841L1, cu mecanism quartz, rezistent la apa, iar carcasa dreptunghiulara era din otel inoxidabil, garantie ca nu-mi va ramane albastreala pe piele sau roseala pe mansata camasilor albe. Cadranul auriu imi va arata orele, minutele, secundele petrecute in compania lor, a oamenilor dragi si importanti din viata mea.

Mai aveam de gasit un ceas barbatesc, apoi venea randul alteia. Daca pentru mine am ales carcasa dreptunghiulara, pentru el as fi vrut un ceas cu carcasa patrata. Am spus tare ce caut si ma pregateam deja sa accept si carcasa rotunda, cand le-am zarit acolo, mai frumoase decat toate, 43 de ceasuri masculine avand carcasa patrata asteptau sa-l aleg pe unul dintre ele pentru sufletul meu pereche.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *