Comunicat de presa

Comanda simplu si rapid, doar de pe HusaFolieProtectie.ro

HusaFoliePortectie este cel mai cunoscut magazine online, ce comercializeaza huse si folii de protectie pentru o multime de smartphone-uri, inclusiv huse pentru Samsung Galaxy S7 edge si huse full tpu 360°. Toate produsele sunt originale si de o calitate superioara.

Este simplu sa comanzi de pe site-ul lor, deoarece ai trei posibilitati, ca sa o poti alege, la final, pe cea mai potrivita pentru tine:

  • Pentru comenzile efectuate prin Nemo Express, pretul este de 16.80 ron (comenzile primite in zilele lucratoare, de luni pana vineri, oricand pana in orele 16, se preiau in aceeasi zi, coletul urmand sa ajunga la dvs. acasa in ziua urmatoare in intervalul 9-19). Costul de transport este valabil pentru toate localitatile si comunele din tara!
  • Pentru comenzile efectuate prin Urgent curier, pretul este de 15 lei (comenzile primite zilele lucratoare, de luni pana vineri, oricand pana in orele 16, se preiau in aceeasi zi, comanda urmand sa ajunga la dvs. acasa in ziua urmatoare in intervalul 10-18).
  • Pentru comenzile efectuate prin POSTA ROMANA, pretul este de 11 ron (comenzile primite zilele lucratoare, de luni pana vineri, oricand pana in orele 19, se preiau in aceeasi zi, se expediaza la posta in interval de 24-48 ore, urmand ca pachetul sa ajunga la oficiul postal de care apartineti in aproximativ 1-2 zile in Bucuresti sau 4-5zile in alte destinatii din tara. In acest caz insa, va trebuii sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti pentru ridicarea coletului.

Acum este cel mai potrivit moment sa iti accesorizezi telefonul cu haine noi si rezistente! Ce mai astepti?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *