articole

SIVECO Romania impreuna cu Camera Agricola Mehedinti prezinta INOVAGRIA – Solutia fermelor romanesti

NOVAGRIA este cea mai noua solutie IT de management al fermelor, realizata special pentru a raspunde nevoilor si problemelor fermierilor
SIVECO Romania impreuna cu Camera Agricola Mehedinti prezinta INOVAGRIA – Solutia fermelor romanesti

SIVECO Romania, in colaborare cu Camera Agricola Mehedinti, prezinta pe 28 martie 2017, incepand cu ora 10:30, la hotelul Corona din Drobeta Turnu Severin, INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO Romania pentru managementul fermelor agricole.

In cadrul acestui eveniment, echipa departamentului eAgriculture din SIVECO Romania va prezenta cele mai semnificative beneficii pe care utilizarea solutiei o aduce fermierilor si va demonstra in mod direct cum functioneaza.

In contextul concurentei tot mai acerbe si a intensificarii presiunii pentru cresterea performantei in administrarea fermelor, vor fi abordate teme ca:

– Eficientizarea procesului de obtinere a subventiilor APIA in sectorul vegetal si cel zootehnic;Administrarea completa a contractelor de arenda;

– Evidenta la zi a terenurilor aflate in utilizare si a culturilor agricole asociate;

– Controlul mai bun asupra resurselor folosite in administrarea fermelor prin urmarirea permanenta a lucrarilor agricole, a costurilor asociate si a profitului rezultat;

– Intocmirea Registrului Electronic al animalelor si mentinerea la zi a inventarului exploatatiilor zootehnice si animalelor din ferma.

“Sectorul agricol este un sector cu potential ridicat in dezvoltarea Romaniei. Solutia dezvoltata de noi, 100% integrata si 100% romaneasca, se bazeaza pe experienta acumulata de echipa noastra in ultimii ani si pe cerintele exprimate de fermieri. Parteneriatul cu Camera Agricola Mehedinti, entitate privata care reprezinta interesele agricultorilor din zona, este deosebit de util, punand bazele unui dialog direct intre noi si utilizatori. Discutand cu fermierii putem sa venim cu solutii la problemele lor. Asa am ajuns la solutia pe care o oferim acum fermierilor: simulatorul GRATUIT prin care acestia au posibilitatea sa isi MAXIMIZEZE SUMA FINALA a subventiilor anuale”, declara Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture SIVECO Romania.

INOVAGRIA este o aplicatie performanta, accesibila si flexibila de management al fermelor, prin care procesele agricole si zootehnice sunt mai usor de monitorizat si de gestionat, ceea ce conduce la performante ridicate.

Departamentul eAgriculture din cadrul SIVECO Romania are o vasta experienta in dezvoltarea si implementarea solutiilor IT performante destinate sectorului agricol din Romania. Proiectele IT realizate de echipa eAgriculture de-a lungul timpului au dus la cresterea eficientei in gestionarea fondurilor europene pentru agricultura romaneasca.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Organizatie reconstruita pe model european, cu centre de competenta unice si specialisti competitivi la nivel international, SIVECO Romania este singura firma romaneasca de software care furnizeaza servicii informatice direct catre organisme ale Comisiei Europene.

Compania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice. In ultimii ani, portofoliul de produse si servicii al companiei a fost completat cu noi solutii inovative, adaptate actualului model de business al organizatiei, vizand extinderea catre noi piete si categorii de beneficiari.

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *