Comunicat de presa

Call for Smart Romanian Design

Primavara marcheaza, in fiecare an, innoirea showroom-urilor Delta Studio cu cele mai noi solutii de amenajari de interior prezentate la targurile internationale de profil. La inceputul lunii mai, vom lansa noile ambiente si produse de top printr-un eveniment cu tematica Smart Home Design. Evenimentul va fi si vernisaj pentru a III-a editie Delta Studio Design EXPO, eveniment ce sarbatoreste designul romanesc de calitate. Expozitia ramane in showroom-ul principal Delta Studio timp de o luna, prilej pentru vizitatori sa descopere noi obiecte de design romanesc.
Call for Smart Romanian Design
Invitam designerii romani de obiect sa ne trimita propuneri de obiecte de design smart (de la mic mobilier la decoratiuni inteligente), alaturi de o scurta descriere, la marketing@deltastudio.ro pana pe 15 aprilie 2017. Obiectele selectate vor fi expuse in cadrul Delta Studio Design Expo, in showroom-ul din Str. Progresului 1-3, Bucuresti, timp de o luna.

Editia Delta Studio Design Expo din 2016 a unit zona designului de interior cu zona designului de fashion, accesorii si produs. In showroom au fost expuse creatii de la peste 30 de designeri romani.

De peste 20 de ani, Delta Studio reflectă pasiunea pentru locuirea de înaltă calitate printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *