Uncategorized

Un manager de succes se educa pe parcursul cursurilor oferite de The Open University

Daca ai impresia ca statutul de manager reprezinta o tinta imposibil de atins, atunci da-mi voie sa iti spun ca te inseli. Ce-i drept, multi tineri studiaza ceva ani la universitati de prestigiu in speranta ca ei vor deveni viitorii manageri de succes ai societatii. Din pacate, lucrurile nu stau chiar asa! Statisticile arata faptul ca rata de esec a celor care studiaza managementul la facultatile de stat este destul de ridicata. Acest lucru se datoreaza educatiei slabe in acest domeniu.

Din fericire, in Romania exista o universitate care ofera o perspectiva buna de viitor tuturor celor care ii urmeaza cursurile: The Open University – Bucharest School of Management – ofera astfel de cursuri de leadership, curs de management si curs de management financiar si reprezinta oportunitate pe care probabil multi si-au dorit-o. ALP Edu Pro, sub licenta The Open University din Marea Britanie, va pune la dispozitie cele mai bune programe de pregatire in management disponibile.

ViziuneaALP Edu Pro este aceea de a contribui la crearea unei scoli de management la nivel de excelenta in Romania, o scoala pentru top si middle-management, care sa ofere instrumente de lucru si cunostinte bazate pe practica, ce sustin, pe termen lung, o societate mai profesionista, eficienta si buna.

Metodologia The Open University folosita in cursurile oferite de ei, au fost testate si certificate in Anglia, de aproape 50 de ani. Consider ca era necesara o astfel de institutie si in Romania, deoarece foarte multi sunt dispusi sa isi puna bazele unei cariere in domeniul managementului. Un curs management de la The Open University este foarte util, fiindca are o aplicabilitate mare in domeniu. Iti ofera solutii viabile si solide, dupa care te poti ghida pe viitor. Foarte multi tineri antreprenori de succes au terminat cursurile de management OU.

Morala ar putea fi urmatoare: drumul catre succes nu este usor, necesita munca continua si perseverenta. Un manager de succes, pe de-o alta parte, se remarca prin calitatea serviciilor pe care le presteaza si a rezultatelor rapide, ca urmare a solutiilor pe care acesta singur le gaseste.

Atentia atribuita educatiei antreprenoriale si manageriale este foarte importanta, iar profesorii trebuie sa inteleaga necesitatile fiecarui student – doar asa  informatiile pot fi asimilate corect si puse in practica. Este clar faptul ca doar o informative asimilata corect si inteleasa pe deplin poate fi pusa in practica asa cum trebuie, pentru a asigura rezultate vizibile si eficiente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *