Uncategorized

Pentru maini de printesa – impachetari cu parafina!

Dupa zilele de curatenie ,prajiturit si alte activitati cu specific ale unui viitor Craciun , fiecare femeie se doreste printesa -in adevaratul sens al cuvantului.

Daca timpul reprezinta o problema in aceasta perioada a anului si pentru voi- atunci va invit sa aduceti salonul la voi acasa !

Pentru ca “cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea , dar  cosmeticele  sunt mai usor de   cumparat!”  – Yves Saint Laurent

Orice femeie stie ca primul contact cu un barbat se face prin intermediul ochilor si al mainilor.Astazi despre frumusetea mainilor vreau sa va povestesc! Si nu ma refer la manechiura impecabila pe care trebuie s-o purtati de Craciun  sau in noaptea de Revelion , ci la o etapa premergatoare acesteia.

Cum se poate obtine totusi maini catifelate si delicate dupa o saptamana de pregatiri ,curatie , prajiturit?! Cu ajutorul unor mici trucuri! Unul dintre acestea este reprezentat de Impachetarea cu parafina a mainilor.

  1. PARAFINA se indeparteaza din cutia de plastic si se adauga in aparatul special conceput (sau intr-o tavita de aluminiu de unica folosinta –cum am procedat si eu) .Se topeste in cuptor innainte de-a incepe toate pregatirile premergatoare acestui process!
  2. Se astepata cateva minute pana ajunge la temperatura optima suportata –in functie de tolerabilitatea fiecareia.
  3. Indepartarea celulelor moarte  sau gomajul se realizeaza simplu- fie cu produse special concepute  pentru gomaj, fie cu produse care exista in bucataria oricarei gospodine(zahar brun amestecat cu cateva picaturi de  lamiae si ulei de cocos)
  4. Urmatorul pas este: adaugarea unei cantitati generoase de crema hidratanta .Se astepta cateva minute pentru ca aceasta sa patrunda in piele(intre timp si parafina ajunge la temperature optima )
  5. Se cufunda mainile pe rand in cutia cu parafina.Se asteapta cateva secunde si procedeul se repeat.La final mainile vor arata ca si cum ar purta manusi din ceara.
  6. Procesu dureaza cateva minute , dar ulterior cu aceste “manusi” se astepata 15-20 de minute –timp de relaxare in compania unei melodii relaxante sau al serialului preferat!
  7. La finalul celor 20 de minute se indeprateaza masca de parafina , iar mainile vor arata incredibil de catifelate si usor parfumate!(variant mea a fost cea cu aroma de piersica )

Ulterior manechiura va definitive acest minunat proces de infrumusetare al mainilor!

Totul este simplu , iar cantitatea de parafina din pachet va ajunge pentru mai multe intrebuintari (se poate repeta procesul la un interval de 2 – 3 saptamani!

Si pentru ca o imagne face cat 1000 de cuvinte va las mai jos linkul unde am realizat aceasta operatie pas cu pas!

https://www.youtube.com/watch?v=rQjmuXzFgn0&index=7&list=UUvB_1iAKXbw3YqibtpKchrw

Daca va tenteaza si pe voi  aceast proces de infrumusetare la voi acasa va invit aici unde  gasiti o  intreaga lume a frumusetii !

O  gama larga de produse care pot sa intregeasca “salonul de acasa”- de la produse de epilat pana la  produse necesare unei  manechiuri de vis!

Si astfel orice Cenusareasa poate sa se transforme in cea mai draguta si mai delicata Printesa!

Cu siguranta printul va observa minile voastre catifelate in momentul in care va va invita la dans!

Sarbatori de poveste printeselor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *