Uncategorized

S-a lansat Cartea Record cu proiectele din Romania

Record Romania a strans cele mai importante proiecte la nivel national si le-a reunit in ceea ce a devenit Cartea Record a lucrarilor din Romania.

Record se afla deja pe piata din Romania prin Siatec, divizie Aluterm Group. Alaturi, au proiecte pentru branduri de renume precum Palas Iasi, Platinia Cluj Napoca, Nestle Timisoara, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, United Business Center, Digi24, dar si multe altele.
Cartea Record
Cartea Record

Pe toate acestea le puteti vedea in Cartea Record disponibila in mediul online, unde veti regasi fotografii din cele mai importante locuri, dar si specificatii tehnice despre usile automate Record alese in functie de nevoile fiecarui proiect in parte.

Cartea Record (disponibila aici) este, de fapt, povestea companiei la nivel national. Record isi doreste sa arate diversitatea lucrarilor din Romania, a solutiilor oferite, importanta automatizarii si viziunea Agta-Record (companie elvetiana) pentru calitate si performanta.

Proiectele sunt in numar de 27 si prezinta, pe cate o foaie in parte, povestea usilor automate care si-au facut loc in arhitectura cladirii. Fiecare proiect are o istorie aparte, iar Record si-a dorit sa surprinda diversitatea acestora intr-o Carte. Usi glisante sau usi rotative in doua, trei sau patru aripi cu tavan de sticla sau fara, cu bronz sau nu, toate s-au adaptat nevoilor si constituie cele mai bune solutii pentru clădiri.

Cartea va fi prezenta si la evenimentul ” THE OPEN DOOR ”, cel care anunta lansarea oficiala Record in Romania. Evenimentul va avea loc pe data de 21 Septembrie la Galeriile Galateca si va gazdui invitati din domeniul arhitecturii, constructiilor si fatadelor, adunati sa dezbata problema automatizarii, dar si solutiile oferite de Record. La eveniment vor fi expuse si fotografii cu cele mai importante proiecte la nivel national.

Evenimentul Record international de arhitectura si constructii ”THE OPEN DOOR” este realizat in parteneriat cu Siatec, divizie Aluterm Group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *