Uncategorized

Camasi cu stil

Multi ar tinde sa spuna ca in Romania domeniul, activitatea si cultura fashion sunt aproape inexistente. Da, poate ca unii ar spune si ca nu exista deloc. Cu toate acestea o parte dintre persoanele care fac astfel de afirmatii ar ramane surprinse daca ar cerceta putin domeniul fashion si ceea ce inseamna el pentru spatiul romanesc. Exista nenumarate surse pe internet care fac mentiunii si redirectionari catre designeri romani, unele dintre ele chiar mentionand lucrari de seama apreciate la nivel european.

Chiar daca unii carcotasi ar spune ca Romania nu este la fel de bine dezvoltata ca alte state in acest sens, lucru care poate e partial adevarat, gandindu-ne la educatia si spiritul antreprenorial-liberal, afirm cu incredere ca existenta unor ample compilatii de stil si talent exista si se afla in continua dezvoltare. Poate ca unora, de exemplu, o camasa visinie cu spate lung este doar o simpla piesa de garderoba insa pentru unii designeri printre care si Dragos Prioteasa – despre care va voi povesti imediat – reprezinta o adevarata truda continua, incununata mai apoi cu aprecieri si critici, de ce nu pozitive.

Acum pentru ca tot il amintisem in randurile anterioare va spun ca Dragos Prioteasa e un designer roman dedicat, cu focus axat pe camasi barbati – fapt ce poate fi vazut si pe magazinul online www.dragosprioteasa.ro. Poate ca cei care nu au luat niciodata contact cu zona si industria fashion imi vor spune ca nu-l cunosc insa in urma aprofundarii mele in ceea ce priveste aceasta industrie, va confirm cu sinceritate si incredere ca Dragos este un profesionist care se dedica cu interes activitatilor sale de artist vestimentar, lucru confirmat de altfel si de realizarile sale notabile din ultima perioada. Personal va recomand sa-l cunoasteti pe Dragos si sa cititi mai multe despre el pe site-ul sau – adresa web pe care o amintisem ceva mai sus. Acesta amintea intr-un final ca industria fashion din Romania este in plina dezvoltare motiv pentru care este indicat sa tinem pasul cu noutatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *