articole

QuickMobile recrutează potențiali francizați pentru un nou magazin, în Oradea

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, vrea să  deschidă o nouă unitate de tech retail în franciză, în Oradea. Compania a făcut deja primul pas în acest sens, demarând campania de recrutare a potențialilor francizați. Oradea este al patrulea oraș din cele șase vizate de companie pentru deschiderea noilor magazine în franciză.

Prin acest proces de recrutare a potențialilor francizați, QuickMobile caută un antreprenor din Oradea, cu studii medii sau superioare, pasionat de telefoane și gadget-uri, dar și cunoscător al pieței locale de profil.

Cei care vor să afle mai multe informații despre franciza QuickMobile și oportunitățile oferite de companie pot gasi toate detaliile de pe platforma online a retailer-ului.

”Oradea reprezintă un punct strategic pe harta extinderii QuickMobile la nivel local, ocupând un loc fruntaș în topul celor mai bune orașe pentru afaceri din țară. Tocmai din acest motiv am decis să continuăm dezvoltarea rețelei de francize aici. Prin planul de recrutare de francizați reușim astfel să susţinem antreprenoriatul în Oradea, oraș renumit pentru evoluția extraordinară întregistrată în ultimii ani, atât pe plan administrativ, cât și din punct de vedere economic”, a declarat  Cosmin Cosma, Director Reţea Francize QuickMobile.

Strategia companiei vizează, în acest an, deschiderea unei rețele de magazine în franciză și în alte orașe mari din țară, precum Sibiu, Ploiești și Pitești, unde a fost demarat deja procesul de recrutare a francizaților, dar și Brașov și Târgu Mureș. În 2017, planul de extindere în franciză include noi locaţii în Craiova, Arad, Alba Iulia, Bacău, Galați, Focșani, Piatra Neamț și Buzău, dar și în București.

Ce beneficii aduce QuickMobile francizaților

Odată cu afilierea la rețeaua QuickMobile, francizatul va beneficia de numeroase avantaje, primordiale fiind independența și libertatea de decizie pe care le oferă o afacere proprie, susținută îndeaproape de un partener puternic, care îi oferă sprijin continuu. Mai mult decât atât, acesta va beneficia de un model de business robust, închegat și deja testat în ultimii 10 ani. Practic, francizații pot dezvolta o afacere la cheie, fără să treacă prin încercări și experimente de piață.

În plus, pe lângă brand awareness, sprijin continuu și puterea de negociere oferită de expertiza companiei, QuickMobile va pune la dispoziție stocul de produse, accesul la o rețea de furnizori globali de top. Astfel, francizatul va avea în permanență cele mai noi produse din zona tech și accesoriile aferente, în cel mai scurt timp de la lansare.

Ce contribuție are francizatul QuickMobile

Inițial, francizatul trebuie să aloce o investiție financiară necesară atât pentru acoperirea taxei de intrare în franciză, cât și pentru amenajarea magazinului, chiria pe 3 luni a spaţiului și cheltuielile de marketing dedicate lansării pe piață a noii unități de tech retail QuickMobile.

Planurile QuickMobile vizează în următorii ani și extinderea internațională a reţelei de unităţi de tech retail prin intermediul francizei, în urma participării la diverse evenimente dedicate cunoașterii piețelor respective și parteneriatelor de acest tip. Astfel, compania își va consolida poziția de specialist în comerţul cu tehnologie și la nivel european. 

Despre QuickMobile

După 10 ani de la înființare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins și a disponibilității produselor în stoc

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

În 2015, compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, QuickMobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de recepție specializat în service și retur din Europa, respectiv Service-Return.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *