articole

Cum sa ma deplasez mai usor?

Mi-am facut curaj si de ceva timp am renuntat la job-ul plictisitor pe care-l aveam, inchis intre patru pereti intr-o cladire de birouri modern construita, care adapostea un numar impresionant de cateva mii de corporatisti. Era un job bun pe care multi poate l-ar ravni insa dupa o analiza relativ scurta cu mine insumi, mi-am dat seama ca mai bine ma retrag,dandu-mi demisia.

Fusesem angajat timp de mai bine de 6 ani, dintre care ultimii doi la ultimul angajator. Cum job-urile nu au fost foarte dinamice, mi-am dorit sa calatoresc cat mai mult atunci cand voi avea ocazia. Astfel mi-am inceput cu entuziasm cariera in antreprenoriat cu care am debutat chiar promitator. In scurt timp de la lansare am apucat sa calatoresc atat in scop personal cat si de business intr-o multime de orase din tara. Am mers prin Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Timisoara, Arad, Cluj, Brasov, Iasi, Sibiu si alte orase mai mici dar spectaculoase din Romania, eu fiind din Suceava. Cu toate astea, desi am calatorit mult, am reusit sa ma deplasez usor apeland cel mai frecvent la inchirierea unei masini. Prin Suceava am ales varianta inchirieri auto Suceava, alternativa la care am apelat de foarte multe ori si pe care o recomand oricui vrea sa se deplaseze in siguranta, beneficiind de confort.

In ceea ce priveste business-ul inceput se intampla ca uneori sa trebuiasca sa ajung foarte repede in capitala, motiv pentru care se intampla sa apelez la diferite firme de zbor low-cost active in Romania. Agreez aceasta metoda pentru ca pot ajunge repede pe Otopeni si de acolo in locatia unde am de rezolvat diversele lucruri aparute in agenda de zi. Si pentru a economisi timp apelez mereu la serviciul de transfer privat aeroport, pentru a nu imi bata prea tare capul cu rutele alambicate ale orasului Bucuresti pe care n-am apucat inca sa-l invat suficient de bine.

In prezent pot spune ca sunt extrem de multumit pentru ca am ajuns sa pot calatori suficient de mult incat sa pot afirma faptul ca am vazut Romania si recomand tuturor celor interesati sa se deplaseze sa apeleze la serviciile firmelor de inchirieri masini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *