articole

Oare aceasta formatie?

Stiu ca nu am mai postat de mult, dar inspiratia nu isi mai gaseste locul in postarile mele. Pur si simplu mi-am pierdut cheful de a scrie, mereu ma simt obosita si as vrea sa fac ceva. Aceasta postare am scris-o deoarece tocmai am primit cea mai frumoasa invitatie. Sora mea se casatoreste si a decis ca eu sa ii fiu domnisoara de onoare, stiti voi acele fete care se imbraca la fel la nunta si care stau alaturi de mireasa. Stiu o sa fie ciudat sa ma imbrac la fel ca alte 5 fete, dar nu cred ca o sa fie asa de rau.

Mai ales ca sora mea a decis sa imi accepte propunerea si sa caute o formatie nunta pentru petrecere. Macar daca ma simt incomod sa pot dansa pana dimineata sau pana nu imi mai simt picioarele. A fost putin dificil sa alegem dintre atatea formatii nunta, dar in final am reusit sa ne oprim doar asupra uneia. Ne-au trebuit cam vreo 7 zile de cautari pentru rochia de mireasa, costul ginerelui si pentru modelul de rochii al domnisoarelor de onoare, dar acum totul este gata.

Saptamana viitoare ar trebui sa mergem sa vorbim cu acea formatie nunta Bucuresti care ne va insoti pe tot parcursul serii si care ar trebui ca la final sa poata sa ne faca sa dansam.
Nu am vrea sa ne simtim prost daca din atatea formatii nunta Bucuresti am ales-o pe cea mai proasta. Dar ceva ne face sa credem ca am ales correct si ca petrecerea va fi un real success. Vo ice parere aveti? Ati mai auzit sau ati mai vazut pana acum formatia Bucuresti la o nunta? Chiar suntem foarte curioase daca petrecerea va fi una de succes sau doar invitatii vor sta pentru a nu ne face sa ne simtim stanjeniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *