articole

Incarcatorul pentru calatorie

Pentru foarte multi dintre noi venirea verii coincide cu venirea vacantei. Fie ca este vorba despre vacanta scolara sau despre concediul de la locul de munca, cu totii ne gandim la asa ceva. Si pentru ca nu mai este prea mult timp pana atunci, presupun ca o parte dintre voi deja v-ati facut planuri pentru concediu. Desi este prea devreme sa va ganditi la ce o sa puneti in bagajele pe care o sa le luati in concediu, vreau ca in cadrul acestui articol sa prezint pe scurt, un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din bagajul pentru calatorie. Universal Charging Station este un incarcator care nu trebuie sa lipseasca din bagajul pentru calatorie. De ce este acest incarcator atat de special incat trebuie sa se regaseasca in bagajele pentru calatorie? In primul rand pentru ca este un incarcator compatibil cu ipod-urile, ipad-urile, tabletele si smartphone-urile, indiferent daca acestea au sistem de operare Android, IOS sau Microsoft. Aceasta versatilitate se datoreaza tehnologiei SMART, cu care sunt prevazute porturile USB.
vetter
Atunci cand cei de la Vetter au proiectat acest incarcator, l-au proiectat in asa fel incat acesta sa rezolve una din problemele aparute la alte tipuri de incarcatoare. Este vorba despre supraincalzire si supraincarcare. Datorita circuitelor care se regasesc in acest incarcator, aceste doua probleme au fost rezolvate.
fast
Pentru a te bucura in cea mai mare parte a timpului de dispozitivul tau preferat, cei de la Vetter au utilizat tehnologia incarcare rapida atunci cand au construit acest incarcator. Din acest motiv, timpul de incarcare este unul redus, iar incarcarea se realizeaza in conditii de siguranta.

Marele avantaj al acestui tip de incarcator este faptul ca acesta este prevazut cu 5 porturi USB, motiv pentru care se pot incarca simultan 5 dispozitive. Si daca tot sunt la capitolul incarcare, mai mentionez faptul ca tensiunea de alimentare este de 100 – 240V AC, tensiunea de iesire 5 VDC, iar puterea totala 8.2 A.

Acestea sunt motivele pentru care eu consider ca din bagajul oricarui impatimit al dispozitivelor digitale, nu trebuie sa lipseasca acest tip de incarcator. Tu ce zici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *