articole

Clinica stomatologica Dental Praxis

Sunt o persoana care are zambeste mult astfel incat dintii mei au un rol important in viata mea si de fiecare data cand aveam nevoie de o interventie stomatologica apelam la un cabinet de cartier de care imi amintesc cu groaza, (o data mi-a provocat o infectie datorita careia am fost nevoit sa renunt la serviciile lor medicale), asta pana am intrebat un prieten si mi-a sugerat o clinica stomatologica din sectorul 6, e la vreo 200 de metri de maternitatea Giulesti, situata pe str. Boisoara, nr. 10-12. Am dat foarte repede de ea. O sa va spun acum cum m-am simtit eu la ei:
De cum pășești în clinica stomatologica Dental Praxis ai senzația că ai greșit destinația sau cel putin țara: totul este impecabil, curat și de bun gust.

Te întâmpină o atmosferă caldă și relaxantă, depășind cadrul tradițional al cabinetului stomatologic în care stai la rând într-o sală întunecoasă pe un scaun metalic… Trecând peste partea de formă, constați că profesionalismul, tactul, amabilitatea și disponibilitatea personalului sunt de fapt nucleul acestei clinici.

Eu personal am fost tratata de Doamna doctor Tatiana Olteanu, care se dovedește a fi o profesionistă adevărată, dornică și în măsură să asigure tratamentul adecvat fiecărui pacient. Plusul oferit de clinica stomatologica Dental Praxis este dat deasemenea și de calitatea materialelor folosite, a tehnicii și a prețurilor rezonabile practicate. Totul este completat de o placută muzică ambientală care-ți relaxează nervii întinși la maxim numai de ideea de a sta în preajma unui dentist precum Tatiana Olteanu și de relațiile strânse de colegialitate și colaborare dintre angajați, dispuși oricând să se ajute și să se consulte între ei pentru alegerea tratamentului optim.

Sunteți o echipă minunată, respect și admirație din partea mea.
Recomand cu căldură!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *