articole

Review Acumulator extern iCharge X-Light Aluminium

Cea mai mare problema a posesorilor de smartphone este faptul ca raman fara baterie. Marii producatori au incercat si incearca sa scoata pe piata telefoane care sa aiba o capacitate mare a bateriei, astfel incat cei care doresc o durata de viata mai mare a bateriei sa se poata bucura de aceasta caracteristica.

Problema insa e faptul ca astfel de telefoane au si vor avea un pret putin mai ridicat. Daca vrei sa ramai cu telefonul pe care il ai acum, insa vrei sa te bucuri de baterie ori de cate ori ai nevoie, cea mai buna solutie este o baterie externa, si nu orice baterie, ci iCharger X-Light. Acest tip de baterie poate fi cumparat cu usurinta de pe site-ul celor de la Vetter, dar si din magazinele partenere. Produsele pe care le regasesti la Vetter sunt de o calitate ireprosabila. Ele sunt testate cu grija si responsabilitate inainte de a fi scoase pe piata, astfel incat tu sa te bucuri cu adevarat de ceea ce cumperi.

Sa-ti vorbim acum de bateria externa iCharger X-Light.
In primul rand trebuie sa stii faptul ca aceasta baterie este pentru telefoanele producatorilor de la: Apple, Samsung, HTC, Nokia, Sony si LG.

Un alt aspect important, un aspect care te intereseaza cu siguranta este capacitatea acestei baterii. Ei bine, capacitatea bateriei este una mare si anume 6200 mAh.
Alte detalii importante ar fi faptul ca celulele sunt de tip Li-Polymer, tensiunea de intrare este de 5V – 0.5-2.1A, iar cea de iesire de esire: 5V/2.1A.

Designul baterieie externe este unul deosebit de placut. Culoarea bateriei este auriu, iar in privinta dimensiunilor avem: 120 mm x 63 mm x 16 mm. Greutatea bateriei este de doar 178 g, ceea ce o face sa fie usor de transportat in geanta sau buzunar in orice moment.

Trebuie sa stii ca daca vei comanda bateria externa iCharger X-Light de la Vetter vei primi un pachet care contine 3 produse si anume: acumulatorul Vetter iCharge X-Light, cablu micro USB si manualul de utilizare. Multe din bateriile externe de pe piata nu vin la pachet cu cablul micro USB, ceea ce duce la nemultumirea clientilor, deoarece nu gasesc un cablu compatibil care sa functioneze bine. Nu este insa cazul bateriei externe iCharger X-Light de la Vetter.

Comand-o chiar acum si vei vedea ca ai facut o alegere buna. Daca vrei sa afli mai multe despre produsele de la Vetter sau daca te intereseaza parerile altor clienti, intra pe pagina de Facebook Vetter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *