articole

Cizme la moda in 2016

In sezonul rece, cei mai multi dintre oameni opteaza pentru incaltamintea de sezon. In general, doamnele prefera cizmele. Acestea incearca sa le poarte in mod corect si sa le asorteze cat mai bine, astfel incat sa atraga privirile pline de admiratie a celor din jur.

Daca esti adepta cizmelor, trebuie sa incerci o pereche de la ECCO. In magazinele celor de la ECCO gasesti cizme atat in stil casual si business, cat si outdoor. Cizmele de la ECCO sunt deosebit de comode si sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente in timp (piele, goretex, piele intoarsa, etc.) si care au un design placut.

Daca vrei sa fii in pas cu moda si in acest sezon, in cele ce urmeaza vreau sa-ti spun cate ceva in legatura cu tendintele de anul acesta legate de purtatul cizmelor.
In privinta materialului din care acestea sunt confectionate, regulile nu sunt stricte. Poti fi in pas cu moda, indiferent de materialul pe care il alegi, de la piele pana la cauciuc sau textil.
Imprimeurile de pe cizme, dar si culorile folosite in crearea lor sunt importante cand vrei sa fii in pas cu moda. Ei bine, sezonul acesta se poarta imprimeurile abstracte si stree-art-urile. Culorile care fac furori iarna asta sunt albastru, rosu, bleu, maro, verde si galben. Asadar, stii ce sa alegi pentru a fi in pas cu moda.

Designul este extrem de important atunci cand vrei sa atragi cu o pereche de cizme la moda. Se poarta cizmele cu fermoar in fata, cu siret, cu clopotei sau decorate cu tot felul de elemente interesante.
Lungimea cizmelor este si ea demna de luat in calcul. Se poarta cizmele peste genunchi, dar si cele tip ciorap.
Tot in acest sezon sunt la moda si cizmele lungi cu siret. Acestea arata foarte bine si pot da o nuanta deosebita tinutei tale daca le porti corect.

Sa nu uitam nici de tocul cizmelor. Acesta poate fi cat mai original. Unii designeri au optat pentru tocuri transparente, altii pentru tocuri cu forme abstracte.
Un lucru este cert. Cizmele sunt la moda in orice sezon. Ele sunt usor de purtat, pot fi comode si protejeaza piciorul pe timp de iarna.

Daca nu esti o persoana care tine neaparat sa fie in pas cu moda, poti cumpara orice pereche de cizme crezi tu ca ti se potriveste. Cei de la ECCO au modele deosebite, iar unele dintre ele respecta tendintele din anul acesta. Intra pe site si comanda. Nu vei regreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *