Uncategorized

International Software Distribution, noul distribuitor autorizat Dell Software Group pentru România, Bulgaria și Regiunea Adriatică Citeste mai mult: International Software Distribution, noul distribuitor autorizat Dell Software Group pentru România, Bulgaria și Regiunea Adriatică

Compania International Software Distribution, care a preluat de la începutul anului gestiunea tuturor tranzacțiilor comerciale cu partenerii companiei americane Dell Software Group din România, Bulgaria și Regiunea Adriatică, și-a anunțat joi, 21 ianuarie lansarea oficială, în cadrul unui eveniment desfășurat la reședința Ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Excelența sa, domnul Hans Klemm.

Lansarea International Software Distribution face parte din strategia de expansiune a operațiunilor Dell Software în regiune* (*Albania, Bosnia și Herţegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia), prin consolidarea rețelei de parteneri autorizați și investiții în perfecționarea resurselor tehnice, de vânzări și de marketing.

“Parteneriatul regional între Dell Software și International Software Distribution este o oportunitate excelentă de continuare a dezvoltării tehnologice în țările din sud-estul Europei. Acesta marchează începutul unui efort unificat de a securiza, gestiona și proteja sisteme, aplicații, baze de date și echipamente. Dorim să salutăm eforturile colaborative dintre Statele Unite ale Americii și România, pentru facilitarea accesului companiilor private și publice la soluții tehnologice de ultimă generație, care pot gestiona mai eficient riscurile atacurilor cibernetice. Îmbunătățirea securității și a managementului sistemelor din regiune, prin crearea unei rețele solide de parteneriat, implică și un efort de retenție a forței de muncă specializate și crearea de oportunități profesionale pentru tinerii care doresc să se alăture sectorului IT&C”, a declarat cu ocazia evenimentului, Excelența sa, Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm.

“Am început acestă călătorie în urmă cu 12 ani în România și sunt bucuros să afirm că am reușit să poziționăm cu succes Dell ca singurul furnizor de soluții end-to-end din industria IT&C locală. Am investit permanent la nivel de Grup în dezvoltarea canalului de vânzare prin parteneri autorizați, pentru a asigura deservirea eficientă a companiilor și a organizațiilor de toate dimensiunile,“ a declarat Șerban Zirnovan, Enterprise Solutions Group Director, Central & Eastern Europe Dell.

”Lansarea International Software Distribution reprezintă un nou capitol în transformarea țărilor din regiune, din emergente în mature din punct de vedere al tehnologiilor utilizate. Expertiza continuă se obține prin alocarea de resurse specializate pentru dezvoltarea companiilor locale care fac parte din rețeaua de parteneri autorizați Dell Software. Misiunea noului proiect va fi să pună bazele unei rețele parteneriale puternice, prin implementarea viziunii și a planului de dezvoltare Dell Software în regiune. Suntem bucuroși să facem parte din povestea de succes a companiilor Dell și Dell Software în România, Bulgaria și Regiunea Adriatică”, a declarat Dr. Ing. Marius Sticlaru, Associate Partner, International Software Distribution.

Evenimentul s-a bucurat de prezența Ministrului Comunicațiilor și a Societății Informaționale, domnul Marius Bostan, a partenerilor de afaceri Dell, a reprezentanților integratorilor de sisteme S&T, Kapsch România, ETA2U, Comparex România, Intrarom, Lasting, Logic Computer, Net Brinel și ai marilor companii de consultanță. La eveniment au participat și membrii de seamă ai AmCham, Camera de Comerț Americană în România, precum și ai unor instituții guvernamentale: Centrul Cyberint, CERT-RO, Consiliul Concurenței, RASIROM și ANCOM.

Lansarea companiei International Software Distribution a avut loc cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, printre participanți aflându-se, pe lângă Excelența sa, domnul Ambasador Hans Klemm, Dean Thompson, Adjunctul Şefului Misiunii Diplomatice a SUA și Greg O’Connor, Regional Senior Commercial Officer Southeast Europe.

Despre International Software Distribution

Despre Dell

Dell, ca și companie privată, a intensificat în ultimii ani investiţiile în extinderea canalelor de distribuţie. Având ca scop furnizarea de inovaţie la cel mai înalt nivel, compania americană a investit constant în cercetare şi dezvoltare, precum și în creşterea nivelului de satisfacţie și a experienței utilizatorilor. Dispunând de capacitatea de a urmări o strategie pe termen lung concentrată 100% pe client, Dell se diferenţiază tot mai mult ca furnizor integrat de soluţii end-to-end.

Despre Dell Software

Dell Software este o companie specializată în livrarea de soluții pentru securitate, management și protecție a sistemelor, aplicațiilor, bazelor de date și a echipamentelor. Software-ul inovator Dell Software integrat cu hardware-ul și serviciile Dell oferă clienților soluții end-to-end scalabile, care accelerează performanțele departamentelor IT. Fie că este vorba de infrastructuri Windows, cloud sau mobile computing, rețele, baze de date sau business intelligence, soluțiile Dell Software reduc complexitatea mediilor de lucru IT și asigură un bun control al costurilor.

Citeste mai mult: International Software Distribution, noul distribuitor autorizat Dell Software Group pentru România, Bulgaria și Regiunea Adriatică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *