Uncategorized

Ce si-au cumparat romanii de Black Friday de pe www.teamdeals.ro Citeste mai mult: Ce si-au cumparat romanii de Black Friday de pe www.teamdeals.ro

Smartwatch, lanterna cu electrosoc si tableta educativa pentru copii – vedetele Black Friday de pe Teamdeals.ro de pe 20 noiembrie!
Team Deals Black Friday

Team Deals Black Friday

Smartwach-ul este de departe vedeta campaniei de Black Friday de pe www.teamdeals.ro, stocul de 2000 de bucati epuizandu-se la cateva ore dupa activarea ofertelor speciale de Black Friday, din 20.11.2015.

Mai exact, este vorba de Ceas Bluetooth Smartwatch compatibil Android si iOs, care a putut fi cumparat cu o reducere de 83%, la doar 119 RON in loc de 700 RON.

Ce este un smartwatch si ce poti face cu el

Smartwach-ul- ceasul inteligent este un gadget ce se conecteaza la smartphone – telefon inteligent, pentru a obtine acces rapid la anumite informatii importante. Un smartwatch este practic strans conectat la smartphone-ul din buzunar, cu rolul de a simplifica anumite aspecte ale utilizarii de zi cu zi a telefonului.

Lanterna cu electrosoc, pe locul 2 la cel mai bine vandute produse in prima zi de Black Friday

Cu peste 500 de bucati vandute de Black Friday, Lanterna Police cu electrosoc a fost al doilea cel mai bine vandut produs de pe www.teamdeals.ro, in campania special dedicata gadget-urilor, de pe 20 noiembrie.

Electrosocul Police BL-1158 este o lanterna reincarcabila cu LED si electrosoc. Prevazuta cu alimentator incorporat, electrosocul are zona socurilor pozitionata pe marginea capatului luminos al lanternei. Pentru a fi evitata descarcarea accidentala, exista un buton cu 3 pozitii pentru activarea lanternei si electrosocului.

Alte produse care au generat sute de vanzari, de Black Friday, pe www.teamdeals.ro

Reducerile de pe www.teamdeals.ro la gadgeturi pentru copii au fost primite cu bucurie de mii de parinti. Tableta multifunctionala Learning Computer P1000, ce a putut fi achizitionata cu 29 lei, a adunat peste 400 de comenzi in prima zi a campaniei Black Friday, urmand ca in zilele urmatoare sa se ajunga la peste 1200 de bucati comandate.

Alte produse-vedeta ale campaniei de Black Friday de pe www.teamdeals.ro au fost bateriile externe pentru telefoane mobile, un sistem de supraveghere CCTV kit DVR cu 4 camere, pentru exterior/interior, GPS-ul auto, bateria externa pentru telefon, ondulator, perie de indreptat parul, brad artificial pentru Craciun si produse pentru casa – pilote, prosoape si cuverturi.

Despre campania Black Friday de pe www.teamdeals.ro

Site-ul de reduceri www.teamdeals.ro organizeaza o campanie speciala de Black Friday, intre 20-27 noiembrie. Timp de o saptamana, in fiecare zi, Teamdeals propune zeci de produse la pret special, de Black Friday. Astfel, 20 noiembrie a fost ziua gadget-urilor, 21 noiembrie – a hainelor, accesoriilor si incaltaminte, 22 noiembrie- ziua home&deco, 23 noiembrie – universul copiilor, 24 noiembrie- produse si accesorii pentru sanatate si frumusete, 25 noiembrie- electronice si electrocasnice, 26 noiembrie – accesorii auto. Teamdeals.ro pregateste o campanie speciala de Black Friday, pe 27 noiembrie, cu zeci de produse din toate categoriile, la cele mai bune preturi.

Despre Acasa Media

Acasa.ro este in prezent unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania cu peste 1.500.000 de vizitatori lunar si peste 300 000 membri activi. Portalul are o structura complexa cu 33 de sectiuni si trimite lunar 22 newslettere la peste 150 000 de abonati.

Conform informatiilor trafic.ro, portalul detine acum locul 22 in clasamentul general al site-urilor romanesti si locul 2 la sectiunea Lifestyle

Citeste mai mult: Ce si-au cumparat romanii de Black Friday de pe www.teamdeals.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *