Uncategorized

“Innovation IT în Baia Mare”, eveniment dedicat clienţilor One-IT Citeste mai mult: Innovation IT în Baia Mare, eveniment dedicat clienţilor One-IT

În data de 12.11.2015, a avut loc la Best Western Eurohotel un eveniment unic pe piaţa IT din regiune: ” Innovation IT în Baia Mare”, organizat de One IT, companie specializată în oferirea de servicii, echipamente şi tehnologie IT.
Scopul principal al evenimentului a fost facilitarea accesului clienţilor săi la informaţiile aduse de către specialiştii de la Microsoft, Lenovo, Toshiba, Bitdefender, Xerox şi Polycom în legătură cu: cele mai inovative idei în IT; cele mai noi metode de stocare a informaţiilor și securitatea IT şi nu în ultimul rând, cele mai noi soluţii pentru eficientizarea infrastructurii IT.

“Innovation IT în Baia Mare” – eveniment dedicat clienţilor business One-IT
În aceşti 12 ani am investit energie în colaborarea cu clienţii noştri, să fim aproape de ei şi să le implementăm soluţii în afacerea lor care să-i conducă spre succes. Am ştiut dintotdeauna că există o strânsă legătură între dezvoltarea mediului de business în care activăm şi dezvoltarea companiei noastre… ”

Nicolae Ontiu

În urma seminarului de specialitate participanţii au câştigat noi informaţii despre tehnologiile pe care trebuie să le includă în companiile proprii, pentru a bifa câştiguri la capitolele resurse financiare, viteză informaţională şi productivitate în afaceri. În acelaşi context, One-IT împreună cu partenerii săi au prezentat participanţilor cele mai noi servicii şi produse din sfera IT, disponibile acum şi în regiunea de nord-vest a României, prin magazinele One-IT din Baia Mare şi Cluj-Napoca, dar şi pe site-ul www.one-it.ro.

Evenimentul a fost urmat de o tombolă dedicată clienţilor One IT, în cadrul căreia s-au acordat premii de mare valoare şi performanţă, precum: 3 laptopuri din gama business , 3 tablete şi un multifuncţional laser. Valoarea totală a premiilor a fost de aproximativ 10 000 lei.

Cu ocazia acestui eveniment One IT marchează 12 ani de activitate, 12 ani de pasiune şi excelenţă prin serviciile dedicate clienţilor săi. Astfel, în final cei prezenţi au sărbătorit printr-o cină festivă cu degustare de vinuri şi un moment artistic prezentat de talentatul artist băimărean Ciprian Drăgan.

„În aceşti 12 ani am investit energie în colaborarea cu clienţii noştri, să fim aproape de ei şi să le implementăm soluţii în afacerea lor care să-i conducă spre succes. Am ştiut dintotdeauna că există o strânsă legătură între dezvoltarea mediului de business în care activăm şi dezvoltarea companiei noastre. Tocmai de aceea ne-am concentrat mereu atenţia pe implicarea în proiecte şi parteneriate cu impact major şi imediat asupra comunităţii locale şi asupra mediului de afaceri din Maramureş şi din regiune. Iar misiunea noastră pentru viitor este să ne diversificăm şi mai mult paleta de servicii şi soluţii IT care să aducă plus valoare pentru cei care, în ultimii 12 ani, ne-au acordat încredere — clienţi, parteneri de afaceri, societate civilă şi angajaţi. La acest moment aniversar, aducem clienţilor noştri soluţii noi IT care generează avantaje în fiecare business pentru că sunt scalabile şi oferă rezultate vizibile din prima clipă de la implementare.”, spune General Managerul One-IT Nicolae Onţiu.

Partenerii One-IT au avut un rol foarte important în succesul acestui eveniment:

Alexandru Bălan, Chief Security Researcher, Bitdefender: „Suntem sincer impresionaţi de cum a ieşit evenimentul. Am fost la multe evenimente organizate în toată ţara şi pot spune, fără nici o ezitare, ca nu au fost multe care să se ridice la acest nivel atât din punct de vedere al conţinutului cât şi din punct de vedere al participanţilor. Aceştia s-au implicat într-un mod activ, interacţiunea cu sala a fost foarte bună, lucru greu de obţinut la astfel de evenimente. Conţinutul transmis a fost de o calitate foarte bună, toţi partenerii reuşind să câştige interesul activ al sălii. Am avut şi un networking foarte eficient în cadrul evenimentului, am stabilit câteva legături frumoase cu oamenii. Vă mulţumim încă o dată pentru invitaţie şi aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem la următoarea ediţie.”

Citeste mai mult: Innovation IT în Baia Mare, eveniment dedicat clienţilor One-IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *