Uncategorized

Two Gallants, concert in premiera la Bucuresti

Formatia folk-rock californiana Two Gallants va concerta, in premiera la Bucuresti, sambata, 7 noiembrie, la Control Club , in cadrul turneului european de promovare a noului album, We Are Undone. In deschidere: Please The Trees (Cehia). Biletele s-au pus in vanzare, online, prin Eventbook.ro.

Two Gallants, concert in premiera la Bucuresti
Two Gallants sunt Adam Stephens (chitara, clape si voce) si Tyson Vogel (tobe, chitara si voce). Originari din San Francisco, cei doi fac muzica impreuna de la varsta de 12 ani, insa numele, inspirat de titlul unei povestiri de James Joyce, si l-au asumat abia in 2002, cand aveau deja 21 de ani.

Dupa doua CD-uri self-released si un album de debut, The Throes, lansat de Alive Records, Two Gallants au semnat in 2005 cu Saddle Creek Records, lansand, in anul urmator, What the Toll Tells, album ce i-a facut cunoscuti dincolo de granitele Statelor Unite, datorita single-ului Steady Rollin. De atunci, duo-ul a concertat la numeroase festivaluri internationale si a lansat inca trei albume de studio, cel mai recent fiind We Are Undone (2015).

Lansat de ATO Records, casa de discuri a lui Dave Matthews, albumul a fost inregistrat in doar o luna si produs de Karl Derfler, care a mai lucrat cu multe nume mari, de la Tom Waits la No Doubt.

Fideli formulei initiale si combinatiei chitara – tobe, inca de la albumul de debut din 2004, Two Gallants au evoluat sonor in ultimii ani, iar ultimul album pune in balanta piese trash blues ca We Are Undone si Some Trouble si balade austere ca My Man Go si There’s So Much I Don’t Know. Temele abordate sunt schimbarile sociale dramatice din orasul natal, iluzia autenticitatii dezastrul ecologic iminent si instrainarea, iar cei doi membri ai trupei marturisesc ca se simt inspirati atunci cad recunosc ca nu detin toate raspunsurile.

Never deny the power of an unbeatable dynamic duo – Consequence of Sound

This stark, dark piece of Americana opens up with each listen – The Telegraph

Californian duo’s fifth album laments a lost San Francisco against swaggering blues backdrop – Uncut

http://twogallants.com/

Concertul Two Gallants / Please The Trees de la Bucuresti este organizat de Control Club, in colaborare cu OneDay Live . Parteneri: Tananana, Mixtopia.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1634953150082894

Biletele se pot achizitiona in avans, la pretul de 30 de lei, online, prin Eventbook.ro (http://eventbook.ro/event/bilete- concert -two-gallants-club-control) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4), Libraria Engleza Anthony Frost (Calea Victoriei, nr. 45) sau Libraria Franceza Kyralina (Str. George Enescu, nr. 8).

Despre OneDay
OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical din Romania, un proiect independent de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie.

Portofoliu de evenimente: http://www.oneday.ro/evenimente/

Citeste mai mult: Two Gallants, concert in premiera la Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *