Uncategorized

Investitori activi, mentori remarcabili și potențiali parteneri de distribuție vor discuta cu finaliștii How to Web Startup Spotlight Citeste mai mult: Investitori activi, mentori remarcabili și potențiali parteneri de distribuție vor discuta cu finaliștii How to Web Startup Spotlight

În luna noiembrie, How to Web Startup Spotlight aduce față în față 32 de startup-uri cu potențial din regiune și 50+ investitori activi, reprezentanți ai unora dintre cele mai cunoscute programe de accelerare la nivel internațional, mentori cu experiență relevantă și posibili parteneri comerciali. Startup-urile care vor să încheie deal-uri și să concureze pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului, sunt invitate să aplice până vineri, 30 octombrie, pe site-ul programului http://startupspotlight.co
Investitori activi, mentori remarcabili și potențiali parteneri de distribuție vor discuta cu finaliștii How to Web Startup Spotlight
Cea de a patra ediție Startup Spotlight va avea loc în paralel cu How to Web Conference 2015 și va aduce împreună 32 de startup-uri cu potențial din Europa Centrală și de Est, selecționate de un juriu de specialitate. Pe parcursul celor trei zile ale programului, echipele finaliste vor avea acces la oportunități de investiții și distribuție, vor dezvolta conexiuni valoroase în industrie și vor avea șansa de a câștiga vizibilitate prezentându-și produsul pe scena How to Web, în fața întregii audiențe a conferinței. Mai mult, acestea vor concura pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului, și vor primi bilete de acces la How to Web Conference 2015.

Fiecare dintre cele 32 de echipe finaliste va participa la 12 întâlniri unu la unu cu mentori, investitori și posibili parteneri comerciali atent selecționați pentru a corespunde nevoilor individuale. Procesul de match-making este realizat de o echipă cu experiență, având în vedere profilul fiecărui startup și experiența mentorilor.

Investitori activi & programe de accelerare cunoscute discută cu echipele finaliste

Venture Partner în cadrul 500 Startups, Erhan Erdogan vine la How to Web Startup Spotlight în căutarea unor potențiale investiții. Erhan și-a început cariera ca dezvoltator e-business la Teknoloji Holding și a ocupat apoi poziții precum analist la Webrazzi, project manager și evanghelist la Sevenload GmbH, consultant la Fring și, ulterior, analist al Yandex, cel mai mare motor de căutare din Rusia, și primul angajat în Turcia al motorului acestuia.

Managing Director al Techstars London, Max Kelly a coordonat programele de inovație și antreprenoriat ale grupului Virgin. În cei 12 ani în care a lucrat acolo, Max a fost responsabil de strategia grupului și a pornit numeroase companii care au fost vândute pentru mai bine de 500 milioane USD, printre care se numără Virgin Insight, Virgin Mobile USA & Canada sau Vigin Healthbank. Pe lângă asta, Max a înființat și vândut cu succes în 2014 lastsecondtickets.com.

Director al programului de accelerare Ignite (Londra), Martyn Davies este un programator creativ, product manager, consultant tehnic și organizator de hackathoane, și a lucrat pentru companii precum BBC, Universal Music sau SendGrid. Martyn este mentor în cadrul mai multor programe de accelerare cunoscute din Europa și lucrează direct cu startup-urile early-stage pentru a le ajuta să dezvolte produse tech cu potențial.

Mentori remarcabili își împărtășesc experiența și oferă feedback

Entrepreneur in Residence la 500 Startups, Andy Young ajută echipele din London Distro Dojo cu dezvoltarea produsului, creștere și metrici. Înainte de a se alătura echipei 500 Startups, Andy a condus lansarea Stripe în UK, a înființat și dezvoltat platforma de management GroupSpaces și a creat Selective Tweets, un produs folosit de peste 1 milion de utilizatori pentru a posta pe Twitter și Facebook.

Vladimir Oane a purtat mai multe pălării de-a lungul carierei sale, de la product manager și programator până la marketer. În prezent Master of Product la Hootsuite, Vladimir este Co-Fondatorul UberVU, unul dintre primele servicii all-in-one de social media din lume, achiziționat de Hootsuite în 2014. Vladimir are experiență în companii aflate în diferite etape ale creșterii și ajută startup-urile să își dezvolte produsele pe piețe internaționale.

Columnist la Inc.Com și Chief Marketing Technologist, CCP, Travis Wright a ajutat în ultimii 15 ani sute de companii B2B și B2C, de la startup-uri și companii medii până la afaceri din Fortune 100, să aleagă tehnologiile & instrumentele potrivite pentru a crește eficiența campaniilor de marketing. Printre ariile lui de expertiză se numără digital media, strategii de social business pentru marketing, vânzări și recrutare.

În plus, cele 32 de startup-uri care vor participa la Startup Spotlight 2015 vor beneficia de oportunitatea unică de a discuta direct cu posibili parteneri de distribuție, relevanți pentru nevoile lor de dezvoltare. Printre aceștia se numără Adriana Iordan, Senior Director of Product Management, Avangate, Stejara Pîrcan, Director Comercial, Emag, sau Dan Călugăreanu, Fondator al Alliance Computers și al rețelei de investitori de tip angel Tech Angels.

Lista completă a investitorilor și profesioniștilor care vor avea întâlniri 1 la 1 cu finaliștii Startup Spotlight este disponibilă online pe site-ul programului, iar aceasta va fi actualizată cu noi mentori, selecționați pentru a corespunde cât mai bine nevoilor echipelor finaliste.

Startup Spotlight este un program dezvoltat în parteneriat cu IXIA, cu susținerea Telekom Romania, Bitdefender, CyberGhost, Microsoft, Avangate, hub:raum, Ambasada Canadei în România, Mozilla și Okapi Studio, și va avea loc pe 25 – 27 noiembrie în București. Startup-urile tech în căutare de investiții, programe de accelerare, posibili parteneri de distribuție sau vizibilitate, mai au la dispoziție până vineri, 30 octombrie, pentru a aplica pe site-ul programului. Selecția echipelor finaliste va fi realizată de un juriu de specialitate, iar rezultatele vor fi anunțate joi, 5 noiembrie.

Startup Spotlight se desfășoară în paralel cu How to Web Conference 2015, cel mai important eveniment dedicat inovației în tehnologie și antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. How to Web Conference 2015 aduce împreună peste 1000 de fondatori de startup-uri, product manageri, programatori, designeri, specialiști în marketing și lideri de comunități din Europa Centrală și de Est. Pe lângă conținutul de foarte bună calitate, care include studii de caz și discursuri practice, participanții beneficiază de oportunități de networking excelente cu actori importanți din industria de tech și au ocazia de a se conecta la ecosistem și de a descoperi tendințele actuale. Biletele de tip Early Bird sunt disponibile online pe site-ul conferintei.

Citeste mai mult: Investitori activi, mentori remarcabili și potențiali parteneri de distribuție vor discuta cu finaliștii How to Web Startup Spotlight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *