Uncategorized

Concursul “Mecanicul Anului 2015” – ETAPA FINALA

Pe 29 Octombrie a.c., se desfasoara cea de-a 5-a editie a concursului “Mecanicul Anului” reunindu-i pe cei mai buni dintre cei mai buni intr-o confruntare fara precedent.
Concursul
In urma primei etape a concursului “Mecanicul Anului 2015” – proba online, s-au calificat in finala care va avea loc la Bucuresti 50 de diagnosticieni auto, 50 de mecanici si 15 vulcanizatori. La proba online care s-a desfasurat pe parcursul a 35 de zile, au participat aproximativ 800 de concurenti din intreaga tara. Concursul se va desfasura in data de 29.10.2015, intre orele 10.00 si 20.00, in Bucuresti, in sala Mahogany Court a centrului de conferinte Willbrook Platinum Center. Organizatorul va oferi in cadrul Concursului “Mecanicul Anului 2015” premii celor doi concurenti care se vor califica in finala de Diagnoza: Castigatorul Concursului va primi Marele premiu, constand intr-un autovehicul marca PEUGEOT 301, iar concurentul aflat pe locul doi va primi un premiu, constand intr-un tester G- Scan. Marele premiu la sectiunea vulcanizare consta in 1,000 euro, iar la sectiunea mecanica auto premiul este de 2000 Euro.

VEZI AICI CUM A FOST LA “MECANICUL ANULUI 2014”

ORGANIZATOR SI SPONSORI Concursul “Mecanicul Anului 2015” este organizat de catre AD Auto Total in parteneriat cu Mann Filter si Robert Bosch in calitate de sponsori principali, cu suportul KYB, Delco Remy , Ferodo, Textar, Ferdinand Bielstein, Delphi, Denso, Hepu, Hella, Valeo si Castrol.

Programul Academia Auto organizeaza cursuri de formare care pun accent pe partea practica analizand in profunzime sistemele generice incorporate in diferite modele ale diferitelor marci de masini si oferind solutii detaliate ale componentelor si ale partilor sistemului, ale functiilor si pozitionarii acestora. In cadrul acestor cursuri, mecanicii se confrunta cu situatii reale, fiind obligati sa invete sa lucreze cu instrumente de diagnostic, pentru a obtine cunostintele care sa permita efectuarea procedurilor necesare repararii defectelor.

Despre AD AUTO TOTAL
AD AUTO TOTAL, firma cu capital integral romanesc care si-a inceput activitatea in 1994 cu doar un brand in portofoliu (Mann und Hummel), este unul dintre principalii importatori si distribuitori de piese auto din Romania. Cu multa munca, dedicatie, pasiune, autoperfectionare continua, portofoliul AD Auto Total numara acum peste 15.000 de clienti si are scopul de a inova si modela viitorul distributiei de piese auto, prin cei 20 de ani de experienta in importul si distributia de piese de schimb.

Citeste mai mult: Concursul Mecanicul Anului 2015 – ETAPA FINALA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *