Uncategorized

AZ Contabilitate devine ACCOUNTABLE

AZContabilitate, compania care ofera din 2009 clientilor sai servicii de contabilitate, HR& Payroll si suport in operatiuni cu Registrul Comertului, devine ACCOUNTABLE.
Aceasta schimbare este urmarea unei campanii de rebranding construita si implementata de agentia de publicitate ATELIER Grup.
AZ Contabilitate devine ACCOUNTABLE
AZ Contabilitate devine ACCOUNTABLE
Trecerea de la AZ Contabilitate la ACCOUNTABLE poarta cu sine intreaga responsabilitate a cuvantului care denumeste in prezent compania. Serviciile oferite presupun un grad ridicat de incredere din partea clientului, motiv pentru care schimbarea numelui a fost una naturala, in concordanta cu principala cerinta a acestuia – responsabilitatea asumata a tuturor actiunilor.

Noul ACCOUNTABLE reprezinta dorinta echipei manageriale a companiei de a aborda un stil diferit intr-o piata cunoscuta pentru sobrietatea comunicarii.

Astfel, clientii si partenerii companiei vor putea culege informatii de pe noul website accountable.ro si vor putea fi la curent cu noutatile ACCOUNTABLE prin intermediul retelelor de socializare unde intotdeauna vor primi raspunsuri rapide.

Noua abordare implica utilizarea unui limbaj usor de inteles in transmiterea informatiilor, ACCOUNTABLE dorindu-si ca potentialii si actualii clienti sa inteleaga pe deplin utilitatea si motivatia actiunilor intreprinse.

Incepand cu aceasta luna utilizatorii pot vizita website-ul accountable.ro unde vor putea gasi urmatoarele sectiuni impartite conform serviciilor oferite:

– Accountable , contabilitate de la A la Z – servicii de contabilitate si expertiza contabila judiciara

– Accountable Registrations – servicii de inmatriculari, mentiuni si radieri la Registrul Comertului.

– Accountable HR &Payroll – servicii de administrare de personal si salarizare

“Resposabilitatea asumata este dezideratul suprem al publicului in cazul serviciilor de genul celor pe care le oferim noi. Suntem constienti de importanta operatiunilor pe care le facem si avem intotdeauna o atentie sporita la orice detaliu. Clientii nostri trebuie sa se simta in siguranta cu noi, motiv pentru care ne face placere sa ne asumam rolul de gardian al intereselor acestora. Mai important este si faptul ca avem experienta si cunostintele necesare pentru a realiza acest lucru.” ( Andrei Ene, Asociat Fondator si Managing Partner Accountable )

Despre Atelier Grup
ATELIER GRUP o agentie de publicitate cu experienta in comunicare, de la strategii, ATL si BTL , pana la Creatie, identitate de brand, Digital si Design.

Citeste mai mult: AZ Contabilitate devine ACCOUNTABLE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *