Uncategorized

Agenția de pariuri online Bet365 oferă sprijin legal celor 54.000 de pariori de pe lista ONJN Citeste mai mult: Agenția de pariuri online Bet365 oferă sprijin legal celor 54.000 de pariori de pe lista ONJN

Comunicat oficial Bet365 cu privire la amenzile acordate de ONJN. La o săptămână după începerea scandalului cu amenzile pariorilor români avem şi prima reacţie oficială din partea celor de la Bet365.
Agenția de pariuri online Bet365 oferă sprijin legal celor 54.000 de pariori de pe lista ONJN
La o săptămână după începerea scandalului cu amenzile pariorilor români avem şi prima reacţie oficială din partea celor de la Bet365. Detalii despre cum s-a ajuns la posibila amendare a zeci de mii români, precum şi alte lucruri interesante despre subiect puteţi citi în articolul acesta:https://pariurix.com/amenda-onjn-ce-putem-face-ce-spun-avocatii-jurnalistii-si-pariorii.html.

LOCUL DE UNDE SE INSPIRĂ JURNALIȘTII ȘI APAR ULTIMELE NOUTĂȚI DIRECT DE LA PARIORI ESTE ACEST SUBIECT : https://pariurix.com/discutii/licenta-bet365-discutii-despre-licenta-si-ultimele-noutati-55744.html – PESTE 800 DE MESAJE DE LA PARIORI ÎN FIECARE ZI

COMUNICATUL OFICIAL BET365 APĂRUT ȘI PE PARIURIX.COM – COMUNTATEA PARIORILOR DIN ROMÂNIA

În seara zilei de 23 octombrie 2015 a oferit şansa clienţilor din România să-şi poată accesa din nou contul, existând restricţie în ceea ce priveşte plasarea pariurilor. La puţin timp după ce acest lucru s-a întâmplat Bet365 a trimis clienţilor următorul mal:

In data de 15 octombrie, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a luat o decizie menita sa ne impiedice sa oferim servicii de pariere si jocuri clientilor din Romania. Noi contestam aceasta decizie in instante.

Cunoastem, de asemenea, faptul ca ONJN a inceput sa contacteze si sa emita amenzi impotriva cetatenilor din Romania, inclusiv unora dintre clientii nostri. Suntem extrem de dezamagiti de masurile luate de ONJN si dorim sa va oferim informatii care sa va ajute, in cazul in care sunteti in vreun fel afectati de catre masurile ONJN.

Ati primit deja o amenda?
Daca vi s-a solicitat deja sa platiti o amenda, conform legii din Romania, aveti la dispozitie 15 zile de la data la care amenda v-a fost comunicata, sa faceti apel in instanta. Daca faceti apel, va insemna ca nu trebuie sa platiti amenda acum si e posibil sa nu trebuiasca sa o mai platiti vreodata, daca aveti castig de cauza in instanta. Avand in vedere ca intotdeauna am actionat conform legii din Romania, consideram ca aveti justificarea sa contestati orice amenda si ca aceasta sa fie anulata.

Intelegem ca, pentru a face acest lucru in mod eficient, veti avea nevoie de o buna consultanta juridica si dorim sa ne oferim sprijinul in organizarea si finantarea acesteia. Daca ati primit deja o amenda si doriti informatii din partea noastra pentru a va ajuta sa faceti un apel, trebuie sa actionati foarte rapid. Va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil la 0318 107 402 (tarif standard) sau 0800894 754 (Romtelecom) si va vom informa despre cum va putem ajuta.

Ati fost contactat de ONJN dar nu ati primit o amenda?
Daca inca nu vi s-a solicitat sa platiti o amenda, insa ONJN v-a cerut sa va prezentati la sediul sau, tot va putem ajuta.

Inainte de a participa la orice intalnire cu ONJN, va rugam sa ne contactati la 0318 107 402 (tarif standard) sau 0800894 754 (Romtelecom) si va vom pune la dispozitie detalii ale consultantilor nostri locali, care va pot asista in intalnirea cu ONJN si noi vom plati pentru costul acelei intalniri.

Asa cum am mai spus, suntem dezamagiti de faptul ca ONJN a decis sa ia asemenea masuri impotriva dumneavoastra si speram ca va putem ajuta, dovedind ca dumneavoastra, impreuna cu noi, nu am actionat contrar legii.

Cu stima,
Echipa bet365

Din acest mesaj reies următoarele:

Bet365 va contesta decizia ONJN în instanţă.

Bet365 va oferi informaţii clienţilor afectaţi de măsurile ONJN.

În cazul în care aţi primit deja o amendă sunteţi informaţi că aveţi 15 zile de la data comunicării pentru a face apel în instanţă. Un astfel de apel va duce la amânarea plăţii acestei amenzi.

Dacă aţi primit deja amendă sunt încurajaţi de către Bet365 să sunaţi la numerele 0318.107.402 (tarif standard) sau 0800894754 (Romtelecom) pentru a primi ajutor în privinţa apelului ce trebuie făcut la amenda primită.

Dacă doar aţi fost contactat de ONJN şi n-aţi primit amenda de asemenea Bet365 se oferă să vă ajute. Apelaţi cele două numere de telefon de mai sus şi veţi fi puşi în legătură cu consultanţii locali ai agenţiei, care vă pot asista, cu sublinierea că agenţia de pariuri va plăti acea întâlnire.

Citeste mai mult: Agenția de pariuri online Bet365 oferă sprijin legal celor 54.000 de pariori de pe lista ONJN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *